| Autorius |
Žinutė |
killerr
Prisijungė: 2007 Birželio 28 Pranešimai: 1 Miestas: Kedainių raj.
|
gal as ir ne i tema bet man lb reik pagalbos as naudoju zmule ir parsisiunciau warkrafta bet jis sukeltas i kazkoki formata kurio ikona toks bokstelis orandzinis su baltais dryziais (tokius at keliu stato ) nu tai va ir kaip man ji atsidaryt ? plz padekit
|
GM Kolega

Prisijungė: 2003 Kovo 20 Pranešimai: 5267 Miestas: Vilnius
|
Ikona ,kurios pavidalas kaip bokštelio, kokius ant kelių stato- tai greičiausiai VLC Player'io ikona. O tai to "formato" plėtinys koks? Na, .iso, ar .exe ar .rar ar dar koks nors...?
|
[unique]y1k3s Moderatorius

Prisijungė: 2004 Spalio 27 Pranešimai: 2328 Miestas: Šiauliai
|
VLC player iš image failų automatiškai sau priskiria tik .bin formatą, tad tikriausiai jis šįkart ir bus. Atsidaryti jį geriausia būtų su Deamon Tools, tik atidarant pasirink kad rodytų visus failus, kitaip to bin failo nematysi. _________________ Šį?^
|
Pauliush

Prisijungė: 2005 05 17 Pranešimai: 114 Miestas: Ukmergė
|
Bet su tuo zmule tai nesamone padare, visus video tik su vlc playeriu atidarineja, ir neimanoma pakeist, kad butu kitaip (man pvz patinka MPC). Bandziau vlc uninstall padaryt, bet po to vis tiek ji instaliuoja.
|
hemry_
Prisijungė: 2007 Birželio 20 Pranešimai: 9 Miestas: Vilnius
|
pyox Rašo: kas nors pasakykit pliusus ir minusus apex dc ir zemules kuris geriau butu naudot?
Geriau naudok zmule, pliusai minusai nera taip svarbu dc hubas vistiek uzdaromas.
|
welniaz
Prisijungė: 2007 Liepos 03 Pranešimai: 4 Miestas: Marijampolė
|
Koks skirtumas ar jis uzdaromas??? Man tik ydomu uz ka as gavau bana failu saugykloje????
Beja failu keityklos opai patys nusizengia taisyklems
O kitus banina (mane isbanino visam laikui uz 1 nuoroda!!!)
[img=http://img249.imageshack.us/img249/5605/17618782dw9.jpg]
Shot at 2007-07-03
|
welniaz
|
failu keityklos opu darbas:
[img=http://img249.imageshack.us/img249/5605/17618782dw9.jpg]
Beja prasau nuimt bana.
|
GM Kolega

Prisijungė: 2003 Kovo 20 Pranešimai: 5267 Miestas: Vilnius
|
Deja, turiu nuliūdinti. Čia- Forumas. Ir ju moderatoriai bei administratoriai neturi nieko bendro nei su failų saugykla ir keitykla (nebent iš ten patys ką nors siunčiasi), nei su Teo aplamai.
Patarimas būtų kreiptis ban'o nuėmimo ten, kur jį gavai.
|
welniaz
|
As nesuprantu kaip man ir kur kreiptis as negaliu prisijungt nei prie failu keityklos nei prie saugyklos. Maniau forume sulauksiu pagalbos, bet kaip matau cia niekam tai nerupi... (
|
pyox
Prisijungė: 2007 Birželio 25 Pranešimai: 2 Miestas: Kaunas
|
man asmeniskai buvo geriau naudotis apexdc++ jej kas nors galit bukit toks geras idekit linka cia
|

|
ApexDC++ 0.4
ApexDC++ 1.0.0 Beta2 _________________ Šį?^
|
cypazz

Prisijungė: 2004 Gruodžio 31 Pranešimai: 674 Miestas: Kaišiadorys
|
pyox Rašo: man asmeniskai buvo geriau naudotis apexdc++ jej kas nors galit bukit toks geras idekit linka cia 
Be reikalo vargsti,greit isjungs dc huba,pratinkis prie zmule,butu toks mano patarimas  _________________ as dar grisiu...(I'll be back)
|

|
Bet juk yra hubų ir be zebros. _________________ Šį?^
|
mcdzr3
Prisijungė: 2007 Liepos 22 Pranešimai: 1 Miestas: Kaunas
|
gal kas zino is kur ja parsisiust niekaip nerandu
|