| Autorius |
Žinutė |
NAIDAA
Prisijungė: 2006 Rugpjūčio 09 Pranešimai: 5 Miestas: Pakruojo raj.
|
as ir mano vaikinas manome kad istikmybe pats svarbiausias dalykas meileje,jei yra
neistikybe meiles nera!!!!!
|
as65a

Prisijungė: 2006 Liepos 25 Pranešimai: 433 Miestas: Alytus
|
Galima atleisti neištikimybę.
Žiūrint kokia ji.
|
Aleksiuks Kabliukas
Prisijungė: 2005 Spalio 25 Pranešimai: 1318 Miestas: Vilnius
|
NAIDAA Rašo: as ir mano vaikinas manome kad istikmybe pats svarbiausias dalykas
meileje,jei yra
neistikybe meiles nera!!!!! 
Visiškai su Tavimi sutinku. Ištikimybė yra vienas iš svarbiausių faktorių meilėje.
Tačiau, temos pavadinimas skamba kaip klausimas, į kurį galiu atsakyti teigiamai, t.y.
neištikimybę atleisti vis tik galima. Tiesa, tai nepraeina be pėdsakų, tačiau tai yra tiesa. _________________ Nežadinkite manyje žvėries - jis ir taip neišsimiega.
|
virtuali
Prisijungė: 2006 Rugpjūčio 11 Pranešimai: 9 Miestas: Kaišiadorys
|
As su saviskiu (na dabartiniu ex'u) draugavau apie 3m. Nezinau kiek is tu 3m. mes
buvom viens kitam istikimi, bet zinia buvo tokia, kad mes draugavom. ir nzn kiek dar
butume tempe kartu, jei ne jo kelione i swecia sali... Kai as suzinojau, kad jis turi kita,
pati isigijau slaptaji berniuka.... Jis apie mano neistikimybe irgi suzinojo, bet nieko
nesake...Zodziu gyvenom abu ir kartu ne abu..Man tai patiko, buvo nenuobodu su
abiem bendraut... Pas mus istikimybes nebuvo, nors ir draugavom kaip vaikinas ir
mergina, bet mums taip buvo priimtina. Taigi jei tik abu tai toleruoja tai tada neistikimybe
galima pateisinti. Jo?
|
as65a

Prisijungė: 2006 Liepos 25 Pranešimai: 433 Miestas: Alytus
|
virtuali Rašo: As su
saviskiu (na dabartiniu ex'u)
draugavau apie 3m. Nezinau
kiek is tu 3m. mes
buvom viens kitam istikimi,
bet zinia buvo tokia, kad mes
draugavom. ir nzn kiek dar
butume tempe kartu, jei ne jo
kelione i swecia sali...
Kai as suzinojau, kad jis turi
kita,
pati isigijau slaptaji
berniuka....  Jis apie mano
neistikimybe irgi suzinojo,
bet nieko
nesake...Zodziu gyvenom abu ir
kartu ne abu..Man tai patiko,
buvo nenuobodu su
abiem bendraut...  Pas
mus istikimybes nebuvo, nors
ir draugavom kaip vaikinas ir
mergina, bet mums taip buvo
priimtina. Taigi jei tik abu
tai toleruoja tai tada
neistikimybe
galima pateisinti. Jo?
Tikriausiai. Gal. Nežinau.
|
kindzulis
Prisijungė: 2006 Rugpjūčio 02 Pranešimai: 31 Miestas: Švenčionys
|
nu as tai tiek galiu pasakyti , tokios kaip virtuali panos nenoreciau, o vat pazystamu
tokiu tureti tai visai nieko butu
|
Aleksiuks Kabliukas
|
virtuali Rašo: As su saviskiu (na dabartiniu ex'u) draugavau apie 3m. Nezinau kiek is
tu 3m. mes
buvom viens kitam istikimi, bet zinia buvo tokia, kad mes draugavom. ir nzn kiek dar
butume tempe kartu, jei ne jo kelione i swecia sali...  Kai as suzinojau, kad jis turi kita,
pati isigijau slaptaji berniuka....  Jis apie mano neistikimybe irgi suzinojo, bet nieko
abiem bendraut...  Pas mus istikimybes nebuvo, nors ir draugavom kaip vaikinas ir
mergina, bet mums taip buvo priimtina. Taigi jei tik abu tai toleruoja tai tada neistikimybe
galima pateisinti. Jo?
Jei pastebėjai, tai autorė kalbėjo apie meilę, o ne apie pasilaižymus bei pasiglamžymus
pakampėse. Jei kada gyvenime turėsi laimės patirti tą jausmą, gal būt pačios
komentaras jau nebeatrodys toks žavingas. _________________ Nežadinkite manyje žvėries - jis ir taip neišsimiega.
|
Musolinis

Prisijungė: 2003 Rugpjūčio 18 Pranešimai: 956 Miestas: Kaunas
|
Aleksiuks Rašo: virtuali Rašo: As su saviskiu (na dabartiniu ex'u) draugavau apie
3m. Nezinau kiek is
tu 3m. mes
butume tempe kartu, jei ne jo kelione i swecia sali...  Kai as suzinojau, kad jis turi kita,
pati isigijau slaptaji berniuka....  Jis apie mano neistikimybe irgi suzinojo, bet nieko
abiem bendraut...  Pas mus istikimybes nebuvo, nors ir draugavom kaip vaikinas ir
galima pateisinti. Jo?
Jei pastebėjai, tai autorė kalbėjo apie meilę, o ne apie pasilaižymus bei pasiglamžymus
pakampėse. Jei kada gyvenime turėsi laimės patirti tą jausmą, gal būt pačios
komentaras jau nebeatrodys toks žavingas.
Sako, kad tas, kurio niekas nemylejo, pats niekada nemyles... _________________ As rimtas tik todel kad neatrodyciau juokingas.
|
Variety Nenuspėjamoji

Prisijungė: 2002 Gruodžio 05 Pranešimai: 5312 Miestas: Vilnius
|
greičiau nemylės to, kuris niekad nieko nėra mylėjęs  _________________ Viskas praeina...
|
Kurtas

Prisijungė: 2003 Vasario 16 Pranešimai: 267 Miestas: Vilniaus raj.
|
NAIDAA Rašo: as ir mano vaikinas manome kad istikmybe pats svarbiausias dalykas
meileje,jei yra
neistikybe meiles nera!!!!! :no :no
Oi katineli kaip gristi is meiluzes . dauk meilesnis zmonai bunu ir pas mus seimoja viskas
idialu . o jei nenuainu pas meiluze bunu piktas ir suirzes
|
Variety Nenuspėjamoji

|
tai tu vedei dėl meilužės, ar pas meilužę vaikštai dėl žmonos?  _________________ Viskas praeina...
|
Aleksiuks Kabliukas
|
Variety Rašo: tai tu vedei dėl meilužės, ar pas meilužę vaikštai dėl žmonos?
Ne, matyt tikisi, kad meilužė rašyti išmokys. _________________ Nežadinkite manyje žvėries - jis ir taip neišsimiega.
|
vilmaa
Prisijungė: 2006 Rugpjūčio 03 Pranešimai: 1 Miestas: Šilutė
|
niekada neatleisciau neistikimybes,juk tai svarbiausia dvieju zmoniu santykiuose
|
Variety Nenuspėjamoji

|
O jei pati būtum neištikima? Ar mani būtum verta atleidimo? _________________ Viskas praeina...
|
krissstukas
Prisijungė: 2006 Spalio 04 Pranešimai: 1 Miestas: Kaunas
|
neistikimybe atleisi visada jei zmogu tikrai myli tik ar jis vertas tos meiles ir tave myli tai
jau kitas klausimas
|